This content will be shown before all post

It seems like ages since we’ve been in the Forest Village area to do any work, and even though we’ve most probably done parts 3, 4, and part 5 already, today seemed like the first time we’ve been back since we had the builders in.

Since last summer, we’ve had a 20 foot square canopy erected over the artificial turf and then had several Ash trees cut down too.  This got our imaginations going as we were therefore supplied with a huge load of logs and a couple of tonnes of bark chippings.

The main aim of the day was to address the entrance to the Forest Village from the EYFS outside play area – making it more inviting than the builders’ orange netting entrance was!   Mandy, Mark and Oscar’s Dad, Ted, were the crew for the day, whereas I simply lugged everything down to the area for them to create their Jenga wall, and bolt it all up securely.  Thanks very much to the team, for a very successful session!

What next?

We’re thinking of wonky flower pots to alleviate the temptation to climb over the logs… some raised planters alongside the hedgerow… a new willow dome and tunnel… a digging area… and a mud kitchen too.  If you can suggest anything, do let us know!

 

 

 

This content will be shown after all post